Lidia García-García

Universitat Politècnica de València

Enginyera agrònoma i especialista en desenvolupament rural i sistemes agroalimentaris sostenibles, amb més de deu anys d’experiència professional en cooperació internacional i investigació en temes relacionats amb agricultura i seguretat i sobirania alimentària. Ha treballat en ONGs, en l’Agencia Española de Cooperación Internacional al Desearrollo i els últims sis anys en l’Organització de les Naciones Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) com a oficial d’operacions estratègiques i dirigint diversos projectes de camp, entre els quals destaca el d’enfortiment dels programes d’alimentació escolar a través de la seua vinculació a l’agricultura familiar a Amèrica Llatina. Actualment sóc professora del Departament d’Economia i Ciències Socials de la Universitat Politècnica de València i estic realitzant la tesi doctoral en l’anàlisi de la implementació de polítiques públiques per millorar l’alimentació escolar vinculant-la a l’agricultura local i la governança alimentària.

També sóc consultora sobre temes de governança alimentària i seguretat alimentària per a FAO. L’última col·laboració ha sigut amb l’Ajuntament de València realitzant un estudi de la compra pública alimentària i en el procés de construcció del Consell Alimentari Municipal, entre altres temes.

Actualment col·labore amb el bloc 3500 milions d’El País i el periòdic digital el Far amb articles d’opinió sobre la temàtica d’investigació.

 

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correu electrònic a garciagarcia.lidia@gmail.com