Carmen Rodríguez Gonzalo Giel

Universitat de València

Llicenciada en Filologia Hispánica-Lingüística per la Universitat Complutense de Madrid i doctora en Didàctica de la Llengua i la Literatura per la Universitat de València.

Catedràtica de Llengua i Literatura d’Educació Secundària, actualment en excedència. Professora del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i del Màster Universitari de Professorat de Secundària.

Dirigix el Grupo Giel (INV_GIUV13) -Grupo de Investigación en enseñanza de lenguas- de la Universitat de València i és la investigadora principal del projecte “Análisis de las prácticas de los maestros noveles en relación con el desarrollo de la competencia lectora de los alumnos de Educación Primaria” (UV-INV-PRECOMP13-115492).

És membre dels consells de direcció de les revistes Textos de Didáctica de la Lengua y la Literatura y Articles de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la editorial Graó. És autora i editora del llibre La lengua escrita y los proyectos de trabajo (Perifèric, 2007), i ha publicat capítols en llibres como Gramàtica a l’aula (Graó, 2000), Secuencias didácticas para aprender a escribir (Graó, 2003), Secuencias didácticas para aprender gramática (Graó, 2006) o Libros de texto y enseñanza de la gramática (2010). Elabora material didàctic per al portal Leer.es, del Ministeri d’Educació. Ha publicat nombrosos articles en revistes com Aula de innovación educativa, Articles, Cuadernos de Pedagogía, Cultura y Educación, Comunicación, lenguaje y representación, Didáctica (Lengua y Literatura), Lenguaje y Textos, Revista Iberoamericana de Educación, Tejuelo o Textos de Didáctica de la Lengua y la Literatura.

Telèfon: 610833298

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correu electrònic a crodrig@uv.es