Purificación Baldoví Borrás

UOC i altres

Economista per la Universitat de València, llicenciada en Ciències del Treball per la UOC i Màster en RRHH (ESIC), Innovació (UV) i Consells de Direcció (UEV). Doctoranda en Innovació (UV) i vocal del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana.

Impartisc tallers i consultoria per a l’aplicació de la innovació als processos empresarials, educatius i associatius, així com la seua relació amb el lideratge, la negociació, la motivació i la gestió de l’equip. Durant 20 anys em vaig desenvolupar professionalment l’àrea de RRHH d’empreses d’automoció i servicis. Els últims 10 anys vaig ser la gerent de l’Asociación Valenciana de Empreses Innovadoras de la Universitat Politècnica de València i de la Fundació Globalis, dedicada a la innovació social dins del context de la Red nacional Innpulso.

D’esta experiència, i de la meua formació a altres camps, naix el meu interés per millorar els processos d’innovació i la motivació de les persones a l’àmbit de la creativitat aplicada i per influir positivament en l’organització i en la generació de valor des de l’equip de professionals de l’organització. Per això treballe amb les persones per afrontar la complexitat de l’entorn.
Al llarg de la meua vida he desenvolupat a més distintes facetes que complementen les meues competències, com el ioga i el senderisme.
Dedique una part del meu temps a la generació de continguts docents, impartisc tallers formatius i he publicat diversos continguts a través de la UOC.

 

Telèfon: 637310195

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correu electrònic a purificacion@baldovi.es