Desirée Mena Tudela

Universitat Jaume I

Actualment la doctora Mena és Professora Ajudant a temps complet de la Unitat Predepartamental d’Infermeria de la Universitat Jaume I de Castelló, tenint activitat docent en Cures Bàsiques d’Infermeria, Fonaments Teòrics i Metodològics, Cures Crítiques, Urgències i emergències i Treball Final de Grau. És la professora responsable de Cures Bàsiques d’Infermeria i Fonaments Teòrics i Metodològics. És membre del Consell de Departament d’Infermeria, ha estat dos anys consecutius al Comité Científic de les Jornades Científiques d’Estudiants d’Infermeria UJI i coordina les Accions per al Pla Estratègic de la Universitat.

Va començar la seua carrera investigadora l’any 2009. Després de la finalització dels estudis de diplomatura, amb una nota mitjana de 8,9, va obtindre el reconeixement acadèmic de Premi Extraordinari de Final de Carrera per la Universitat de València, promoció 2006-2009; va emprendre un nou camí acadèmic amb el Màster Universitari en Ciències de la Infermeria oferit en la Universitat Jaume I de Castelló, el qual va finalitzar l’any 2011 amb una nota mitjana de 8,79. Esta carrera investigadora iniciada no pot sinó culminar amb el major nivell acadèmic existent en estos moments al nostre país, per això, actualment, és Doctora en Ciències de la Salut.

Principals línies d’investigació de la doctora Mena: Pràctica Basada en l’Evidència, Investigació en Infermeria, Educació en Infermeria, Lactància Natural i Educació per a la Salut. Pertanyent al grup d’investigació consolidat d’Infermeria de la Universitat Jaume I (Grup 241).

Ha publicat 9 articles, 4 capítols de llibre, ha defés 15 ponències de distints tipus en diferents congressos, tant nacionals com internacionals, i ha col·laborat en el desenvolpament dels Estudis del Grau en Infermeria a la Universitat Jaume I. L’any 2012 va obtindre el Premi a la Millor Comunicació Científica de la Comunitat Valenciana atorgat pel CECOVA en el VI Congrés SCELE. La seua formació extraacadèmica es completa amb un total de 14 cursos realitzats de forma paral·lela a la formació acadèmica amb la intenció de completar-la i obtindre així uns pilars més sòlids de formació, sempre dirigida a la investigació i l’activitat assistencial.

Telèfon: 635696949

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correu electrònic a dmena@uji.es