Photo

Amparo Pérez Carbonell Universitat de València

Valencia, España
CoeducacióDiscapacitatEducació

Pedagoga
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a amparo.perez@uv.es

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Professora titular del departament M.I.D.E de la Universitat de València, especialista en avaluació, L’emfasi a les meues investigacions es situa en l’avaluació de programes, el desenvolupament d’indicadors de qualitat per a centres i sistemes educatius. Menció Honorífica del Premis Nacionals a la Investigació Educativa 1998 del Ministeri d’Educació i Cultura pel treball de tesi: Metodología de la Evaluación de Programas: Evaluación de Programas de Postgrado en la Universitat de València.

En els últims anys dirigisc els projectes “Evaluación del Clima social del aula en Educación Secundaria” de la Universitat de València i “Diseño de Instrumentos de valoración del clima aprendizaje en estudiantes universitarios” de la Conselleria d’Educació i Ciència de la Generalitat Valenciana. A més destaque el projecte “Diseño y validación de un instrumento para valorar la percepción de hombres y mujeres respecto a la conciliación vida laboral y familiar” de la Universitat de València, dirigit per Genoveva Ramos Sanata.

Representant de la Facultat de Filosofia i CC. de l’Educació de la Comissió d’Igualtat de la Universitat de València des de 2009 fins a 2015. Membre de la Comissió de Polítiques d’Igualtat de la Universitat de València desde 2013 fins a 2015.

Directora del Treball de Fi de Grau de l’alumna Ana María Alfaro Canovés (2014): “Las relaciones de pareja: la educación, ¿las condiciona?”, guanyadora en la seua modalitat del I Premi A. Olga Feixes Fernández.

Membre del grup que realitza des de fa 6 cursos el projecte “La igualtat también se aprende” de la Universitat de València, organitzat per impulsar la igualtat de dones i hòmens en l’ambit de la Universitat de València.

Algunes publicacions:

Pérez Carbonell, A. & Ramos Santana, G. (2015). Preferencias de los y las estudiantes universitarias sobre el empleo desde una perspectiva de género. Revista Complutense de la Educación, Vol. 26, pp.721-739.

Moral, A.; Pérez Carbonell, A. (2010). La Evaluación del ’programa de prevención de la violencia estructural en la familia y en los centros escolares. Revista Española de Orientación y Psicopedagogía. Vol. 21, pp. 25-36.

Serrano Sobrino, M. y Pérez- Carbonell, A. (2011). Formación del profesorado de Educación Secundaria Obligatoria sobre el bullying / Theachers training aboutbullying at Secondary Education. Revista Española de Orientación y Psicopedagogía, Vol. 22, pp. 28 – 37.

Pérez-Carbonell, A.; Ramos-Santana, G. & Serrano Sobrino, M.(2015). Formación del profesorado de educación secundaria obligatoria para la prevención e intervención en acoso escolar. Algunos indicadores. Educar, Vol. 52, nº1,pp.51-70.