Amparo Jesús-Maria

Universitat de València

2019-2023. Universitat de València:
Tècnica Superior d’Edició i Publicacions, editora a Publicacions de la Universitat de València. Selecció, seguiment, coordinació d’una part de la producció editorial. Assistències a fires internacionals europees. Gestió de drets de traducció. Gestió de drets per l’ús d’imatges. Tasques de representació de l’editorial i de la Universitat en entorns professionals.
2002-2019. Universitat de València
Tècnica mitjana d’Edició i Publicacions (perfil màrqueting) a Publicacions de la Universitat de València. Coordinant el departament de màrqueting i el personal intern i extern relacionat amb les tasques del departament. Responsable de la difusió i comercialització de tot el fons editorial produït a la Universitat (PUV, centres, departaments, vicerectorats). Assistència a fires internacionals i nacionals.
2001-2002. Ajuntament d’Utiel
Gestora cultural del municipi, gestió i coordinació de la programació cultural (arts visuals, escèniques i música); inauguració del teatre Rambal i gestió de la sala d’exposicions.
1998-2000. Edicions Bromera
Tasques de direcció del departament de llibre de text de l’editorial: coordinació de la producció editorial i gestió de personal intern i col·laborador extern.

Telèfon: 963983039

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a amparo.jesus@uv.es