Ana Isabel Lois Caballé

Universitat de València

En 1988 va accedir al Departament de Dret Mercantil com a becària d’investigació sota la direcció del Prof. Vicente Cuñat Edo. Des del curs 1991/1992, com a professora ajudant, és responsable de grups de les assignatures troncals Dret Mercantil I i Dret Mercantil II de les distintes titulacions de l’àrea. En 1994 es va doctorar cum laude amb la tesi “Los presupuestos objetivos de la responsabilidad derivada de productos defectuosos en la Directiva 85/374/CEE”. En 1997 va obtindre la plaça de professora titular i exercix la seua labor docent a temps complet a la Facultat de Dret de la UV.

El seu camp investigador és el Dret de Consum i el Dret de Societats.

En l’àmbit acadèmic ha exercit els càrrecs següents: secretària del Departament de Dret Mercantil Manuel Broseta Pont de la Universitat de València des de març de 1996 fins a octubre de 2001, secretària de la Facultat de Dret de la Universitat de València des d’octubre de 2001 fins a abril de 2009, coordinadora de Pràctiques Externes (Dret, ADIU- Dret, Ciències Polítiques i Criminologia) des d’abril de 2009 fins a l’actualitat.

Finalment va ser anomenada presidenta de Colegio Arbitral de la Junta Arbitral de Consum de la Comunidad Valenciana l’any 2000, càrrec que compatibilitza amb el de secretària de Col·legi i Àrbitre Únic de la Junta Arbitral de Consum de la Comunidad Valenciana, tasques que ha exercit ininterrompudament fins 2013 al marc de contractes d’investigació i convenis subscrits entre la Universitat de València i la Conselleria d’Indústria de la Generalitat Valenciana, i que continua exercint en l’actualitat a títol individual.

 

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a loisa@uv.es