Photo

Emma Gómez Nicolau Universitat Jaume I

Castellón de la Plana, España Perfil UJI
Estudis de GènereFeminismesViolència de gènere

Sociòloga
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a enicolau@uji.es

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Emma Gómez Nicolau és doctora en Sociologia per la Universitat de València, llicenciada en Sociologia (2009) i llicenciada en Periodisme (2005). Actualment és ajudant doctora en el departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I. Ha sigut Investigadora en Formació en el departament de Sociologia i Antropologia Social (Universitat de València) (2010-2014) amb una beca predoctoral atorgada per la Generalitat Valenciana.

Especialista en sociologia del gènere i sociologia de la comunicació, investiga sobre feminismes, representació mediàtica de la violència de gènere i moviments socials. Al 2013 va realitzar una estada d’investigació a la Cardiff University (Regne Unit). Ha publicat articles en revistes internacionals i nacionals com Revista Latina de Comunicación Social, Nóesis, Feminismo/s, Cuestiones de Género o Arxius de Ciències Socials.

Actualment forma part del projecte “La re-significación de la mujer-víctima en la cultura popular: implicaciones para la innovación representacional en la construcción de la vulnerabilidad y la resistència” (FEM2015-65834-C2-2-P) coordinat per Maria José Gámez Fuentes (Universitat Jaume I).