Photo

Lledó Museros Cabedo Universitat Jaume I

Castelló de la Plana TKBG
ComputacióEnginyeria InformàticaIntel·ligència ArtificialTecnologia InformàticaXarxes socials

Enginyera Investigadora Professora Programadora
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a museros@uji.es

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Lledó Museros Cabedo va començar la seua activitat científica en la indústria, treballant en el departament d’I+D d’ISOCO, i a continuació als instituts tecnològicos ALICER i ITC. En 2002 s’incorpora a la Universitat Jaume I i des de 2009 és professora Contractada Doctora del Departament d’Ingenieria i Ciència de la Computació. Està acreditada com a Professora Titular d’Universitat des de 2012.

La seu principal línia d’investigació és el raonament qualitatiu, robòtica i processos cognitius, on ha obtingut contribucions d’impacte científic i social.

És coautora de vora 60 publicacions d’investigació en el context del raonament qualitatiu, robòtica i processos cognitius, entre les quals cal destacar 10 articles publicats en revistes indexades en el JCR de l’ISI i altres 2 publicats en congressos indexats en l’ISI Proceedings, 2 llibres, 7 capitols de llibre (de l’editorial IOS Press o de l’editorial Springer-Verlag), 19 articles en conferències nacionals i 13 internacionals. És revisora de 3 revistes internacionals i presidix el comitè científic del congrés internacional CCIA.

Hi ha participant en 25 projectes d’investigació de convocatòries públiques (17 com a investigadora principal) d’ambit local, nacional i europeu, i en 5 projectes en empreses, mostrant així capacitat de transferència de resultats d’investigació al sector privat.

Finalment, cal destacar l’obtenció de dos premis de notable rellevància en l’entorn social de la Universitat Jaume I: Premi d’Investigació del Consell Social de la Universitat Jaume I 2006 i el Premi Ciutat de Castelló d’Investigació 2014.