Photo

Lorena Escandell Carbonell Escola Valenciana

El Pinós, Alacant Blog Twitter
AdiccionsDesenvolupament ruralDiscapacitatEcologismeEstudis de GènereFeminismesMedi AmbientMoviments migratorisSalutSobirania alimentàriaTerritoriViolència de gènere

Activista Periodista
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a lorenaescandell@gmail.com

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Soc periodista social, amb formació de postgrau en antropologia.

Autora i gestora web de l’Agenda d’Expertes, de la Unió de Periodistes Valencians, i del projecte ecofeminista Relats d’Agüeles, sobre memòria i territori.

Escric en El Salto PV, La Veu i Pikara Magazine. Col·labore en la tertúlia política de Les Notícies de la Nit d’A Punt.

Tècnica d’Escola Valenciana a les comarques del sud.

Acompanye organitzacions i col·lectius socials en els seus processos de comunicació.

Formadora en alfabetització mediàtica i comunicació no sexista per a comunitats educatives i col·lectius professionals, a través de diverses institucions públiques i privades. Més de 40 ponències i tallers.

Acompanye el projecte GenerA Barri de l’Ajuntament de València.

Docent externa del Màster Universitàri en Gènere i Polítiques d’Igualtat de la Universitat de València, en l’assignatura Feminisme: teoria i praxi. Dones i ciutadania. 

He coordinat la trobada Acció climàtica al nostre territori: reptes i propostes no només per a periodistes, d’Associació de Periodistes d’Elx, Margalló Ecologistes en Acció d’Elx, AV Raval, ADR Camp d’Elx, Des de Baix Attac PV i Alonis (2019); la jornada Violències masclistes, feminisme i comunicació, de les Corts Valencianes i la Unió de Periodistes (2019); la taula Mitjans de comunicació i tracta, del Congrés sobre Violència de Gènere UMH (2018) i el Club de lectura feminista La Tribu Elx (2016-2018).

He treballat com a periodista en II Trobada d’Associacions d’Elx de l’Associació Veïnal del Raval (2019); I Jornades Elx, educant en solidaritat i drets humans, de Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Elx; I Congrés Internacional de Violència de Gènere de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2018); Oficina de Comunicació UMH (2011-2012), Servei d’Innovació Docent UMH (2014-2016) i Canfali El Semanal (2004-2009).

Participe en la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i en diversos projectes i espais feministes, com la Platafoma El Pinós contra la violència de gènere i la Xarxa de periodistes i fotoperiodistes feministes del País Valencià Les Beatrius.

Telèfon

626341718