Photo

Lorena Escandell Carbonell Independent

El Pinós, Alacant Blog Twitter
AdiccionsDesenvolupament ruralDiscapacitatEcologismeEstudis de GènereFeminismesMedi AmbientMoviments migratorisSalutSobirania alimentàriaTerritoriViolència de gènere

Activista Periodista
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a lorenaescandell@gmail.com

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Soc periodista social, especialitzada en equitat de gènere, medi ambient i territori, migracions, salut i discapacitat, amb formació de postgrau en antropologia.

Autora i gestora web de l’Agenda d’Expertes, de la Unió de Periodistes Valencians, i del projecte ecofeminista Relats d’Agüeles, sobre memòria i territori.

Escric en El Salto PV, La Veu i Pikara Magazine.

Acompanye a organitzacions i col·lectius socials en els seus processos de comunciació.

Formadora en alfabetització mediàtica i comunicació no sexista per a comunitats educatives i col·lectius professionals, a través de diverses institucions públiques i privades. Més de 40 ponències i tallers.

He coordinat la trobada Acció climàtica al nostre territori: reptes i propostes no només per a periodistes, d’Associació de Periodistes d’Elx, Margalló Ecologistes en Acció d’Elx, AV Raval, ADR Camp d’Elx, Des de Baix Attac PV i Alonis (2019); la jornada Violències masclistes, feminisme i comunicació, de les Corts Valencianes i la Unió de Periodistes (2019); la taula Mitjans de comunicació i tracta, del Congrés sobre Violència de Gènere UMH (2018) i el Club de lectura feminista La Tribu Elx (2016-2018).

He treballat com a periodista en II Trobada d’Associacions d’Elx de l’Associació Veïnal del Raval (2019); I Jornades Elx, educant en solidaritat i drets humans, de Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Elx; I Congrés Internacional de Violència de Gènere de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2018); Oficina de Comunicació UMH (2011-2012), Servei d’Innovació Docent UMH (2014-2016) i Canfali El Semanal (2004-2009).

Participe en l’Associació de Periodistes d’Elx, Margalló Ecologistes en Acció d’Elx i en diferents projectes i espais feministes, com la Xarxa de periodistes i fotoperiodistes feministes del País Valencià Les Beatrius.

Telèfon

626341718