María José Pou Amérigo

Universitat CEU-Cardenal Herrera

Llicenciada en Periodisme pel CEU San Pablo de Valencia (centre adscrit a la Universitat Politècnica) en 1992. Doctora en Ciències de la Informació per la UCM (1999). Llicenciada en Humanitats per la UOC (2009) i Máster de Enseñanza de Español como segunda Lengua (ELE) per la UNED (2012).

És professora ajudant en la UCH-CEU de València des de 1993 (Redacció Periodística, Periodisme Social, Periodisme Religiós, Periodisme Jurídic i Empresa Informativa) i professora de Postgrau en la Universitat Ramon Llull des de 2012 (at Blanquerna Observatory on Media, Religion and Culture).

Escriu una columna en el diari Las Provincias titulada “Arsénico por diversión” sobre temes d’actualitat, especialment polítics.

La seua línia d’especialització és l’anàlisi de discurs aplicat a la informació socioreligiosa i al periodisme ambiental i la sostenibilitat. Els seus últims treballs tracten el periodisme social i intercultural, en especial, la pobresa energètica, el factor religiós en la informació periodística i la consciència animalista en l’opinió pública. Una de les seues inquietuds més importants és la innovació educativa en entorns universitaris sobre la qual investiga en col·laboració amb la Universitat de València.

Té dos sexennis d’investigació reconeguts per la CNEAI (1993-2001 i 2003-2011)

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a mpou@uchceu.es