María Martínez Lirola

Universitat d’Alacant

Doctora en Filologia Anglesa i professora titular de Filologia Anglesa de la Universitat d’Alacant. A més, és Research Fellow del Departament de Lingüística i Llengües Modernes de la Universitat de Sud-àfrica (UNISA). Ha dirigit diversos projectes d’investigació sobre Anàlisi Crítica del Discurs i innovació educativa finançats per entitats públiques. Les seues principals línies d’investigació són l’Anàlisi Crítica del Discurs, la Gramàtica Sistèmica Funcional i la Lingüística Aplicada.

Ha publicat al voltant d’un centenar de publicacions que inclouen llibres, articles en revistes nacionals i internacionals, capítols de llibre, ponències en congressos, ressenyes i treballs de divulgació, a més d’haver creat i dirigir el grup d’investigació Análisis Crítico del Discurso Multimodal. Premi a l’Excel·lència Docent de la Generalitat Valenciana 2010.

Ha participat en congressos i impartit conferències i seminaris a Espanya i en desenes de països. D’altra banda, ha realitzat estades d’investigació de temàtica social entre les que destaca la immigració en les universitats següents: Universitat de Westminster (Londres, 2003), Universitat de Macquarie (Sydney, Austràlia, 2005), Universitat de Kwazulu-Natal (Pietermaritsburg, Sud-àfrica, 2006), CEDEJ (Centro de Estudios y Documentación Económica, Jurídica y Social) (El Caire, Egipte, 2007), Universitat d’Anahuac- Mayab (Mèrida, Mèxic, 2008) , Universitat de Sud-àfrica (UNISA) (Pretòria, Sud-àfrica, 2012), Universitat de Carleton (Ottawa, Canadà, 2012), Universitat British Columbia (Vancouver, Canadà, 2014, Universitat de Montréal (Montréal, Canadà, 2014), Universitat de Nottingham, Malàisia campus (Kuala Lumpur, Malàisia, 2015), Universidad Autónoma de Santo Domingo (Santo Domingo, República Dominicana, 2015), Universidad del Norte (Barranquilla, Colombia, 2016).

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a maria.lirola@ua.es