Marzia Lanfranchi

Autònoma

Soc consultora independent de moda sostenible i la fundadora de Cotton Diaries, una comunitat global compromesa a fer que les cadenes de subministrament del cotó siguen més sostenibles. També soc l’assessora de la Secció de Cotó de Transformers Foundation.

La meua missió és donar forma a un sistema de la moda més saludable trencant les estructures actuals de les empreses i bastint ponts entre els diferents segments de la cadena de subministrament.

He treballat en diverses funcions, que van des del desenvolupament de teixits en Burberry o el proveïment responsable de materials i el compliment de la responsabilitat social en el comerç minorista FatFace (al Regne Unit), fins a la venda al detall i el màrqueting, passant, fins i tot, per la producció agrícola (del cotó) per a empreses a escala internacional. Gràcies a l’experiència adquirida en aquesta diversitat de funcions dins del sector tèxtil (des de la llavor fins a la botiga), he desenvolupat un coneixement exhaustiu sobre la dinàmica d’aquesta indústria i sobre el funcionament de les cadenes de subministrament. Estic familiaritzada amb els principals reptes de sostenibilitat que afronta actualment la indústria tèxtil i treballe de manera individualitzada amb els meus clients per a superar-los.

Telèfon: 645134778

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a marzia@cottondiaries.com