Photo

Pura Vindel Universitat Jaume I

Castelló
Matemàtica Aplicada

Investigadora Matemàtica
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a vindel@uji.es

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Llicenciada en Físiques per la Universitat de València al juliol de 1980. Accés al cos de professors d’Ensenyances Mitges en l’especialitat de Matemàtiques, al Juliol de 1983. Doctora en Físiques per la Universitat de València al Gener de 1998, dirigida pel professor J. A. d’Azcárraga, del departament de Física Teòrica de la Universitat de València.

Al gener de 1992 vaig ser contractada com a professora Titular d’Escola Universitària interina del Departament de Matemàtiques de la Universitat Jaume I i em vaig incorporar al grup d’investigació de Sistemes Dinàmics, dirigit pel professor J. Martínez Alfaro del departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat de València. Durant estos anys estic treballant en el camp de les matemàtiques des d’un punt de vista qualitatiu. Les línies en què treballe són: camps Morse-Smale no singulars en 3-varietats, bifurcacions, caracterització d’òrbites per mitjà de nucs.

En 1997 vaig accedir al cos de Professors Titulars d’Universitat i en 2016 al de Catedràtics d’Universitat, en l’àrea de Matemàtica Aplicada.

L’any 2012 vaig començar una nova línia d’investigació: la dinàmica de mètodes numèrics, en col·laboració amb professors de la Universitat Politècnica de València, on vaig disfrutar d’un semestre sabàtic en el curs 2011/12.

Durant estos anys també he format part en distints projectes d’investigació, en algun dels quals he sigut investigadora principal.

He assistit a diferents congressos com a ponent o conferenciant invitada; a més de formar part del comité de distints congressos relacionats amb les meus línies d’investigació i organitzats a la Universitat Jaume I. També sóc de la xarxa multidisciplinària en Sistemes Dinàmics DANCE des de l’any 2003.