Photo

Silvia Villares Moreno Centre Psicològic Conductual

València
Empresa

Psicòloga
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a Info@silviavillares.com

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Sobre Silvia Villares…

Em vaig graduar en 1997 i vaig acabar la meua formació postgrau en psicologia clínica un any després. Tenia clar des de molt jove que volia dedicar-me a ajudar als altres a nivell psicològic. Quan vaig estar preparada, vaig iniciar el meu camí com a psicòloga i així va començar la història del Centre Psicològic Conductual a València.
Quasi ja 20 anys d’experiència en mon gabinet de psicologia, m’han ajudat a tindre un profund coneixement sobre la conducta humana. Les persones que acudixen a mi, moltes vegades tenen dificultats per controlar les seues emocions i això els porta a tindre problemes emocionals, en altres casos tan sols necessiten una espenta per a definir i aconseguir les seues metes en la vida.
En ambdós casos, el meu paper seria com un entrenadora de vida o d’emocions (lifecoaching). A través del coaching i tècniques basades en la psicologia científica cognitiu- conductual, entrene les persones per superar els seus problemes o aconseguir objectius vitals. Les històries i els problemes dels clients que han passat pel centre, han contribuït granment a enriquir-me molt com a persona i professional.
En el meu entusiasme per conéixer altres àmbits de la psicologia, vaig treballar durant 5 anys en el col·legi Alfa i Omega de Dénia, i amb el continu col·laborant actualment en la formació per a pares a través de cursos i xarrades. En este àmbit, també vaig col·laborar durant anys amb l’Ajuntament de València impartint cursos d’Escola de Pares en col·legis públics. El voluntariat i la investigació també van tindre cabuda en el meu currículum anys arrere, creant una associació d’intervenció social (ADIEU) que intervenia en el context penitenciari, sent estos anys d’incalculable valor professional.
En estos últims 8 anys, la psicologia d’empresa ha sigut una altra àrea en la qual he pogut desenvolupar-me, treballant per a Adif en la realització de reconeixements psicotècnics en personal ferroviari. L’experiència i el coneixement en este camp m’ha dirigit en l’actualitat a la formació en pimes i grans empreses com ADIF o grup SADA entre altres. També he disfrutat i va continuar fent-ho en col·laboracions amb els mitjans de comunicació. Actualment col·labore periòdicament amb Gestiona Ràdio en programes de difusió del benestar de persones majors “Majors en las Ondas” i pròximament iniciaré en esta mateixa emissora la col·laboració en el programa d’economia “Pulso Empresarial” per abordar temes de la Psicologia positiva en l’àmbit d’empresa.
Agraïsc totes les oportunitats que he tingut a nivell professional i que tant han enriquit la meua experiència com a psicòloga.

 

Telèfon

626446063