Photo

Sofía Herrero Rico Universitat Jaume I

Castelló de la Plana
CoeducacióEducacióPau

Professora
Contacte

Envia missatge

Per contactar amb esta experta envia correo electrònic a sherrero@uji.es

Contacte usant webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Llicenciada en Ciències de l’Educació (Pedagogia), Màster Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament i doctora amb menció internacional per la Universitat Jaume I de Castelló (UJI). Va obtindre el Premi Extraordinari de Doctorat per la UJI.

Docent de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar de la UJI. Ha impartit docència de postgrau en la Universitat Autònoma de l’Estat de Mèxic (Toluca) i en el Màster Universitari en Estudis Internacionals de Paz, Conflictes i Desenvolupament de la UJI. Les seues principals línies d’investigació són l’Educació per a la Paz i les metodologies dialògiques, actives i participatives.

Ha realitzat estades investigadores a Portugal, Itàlia i Mèxic. Ha assistit a infinitat de jornades i congressos locals (El Valor de la Creativitat i la Imaginació: Desafiaments en la Societat del S. XXI, IV Congrés Internacional Aprenentatge Al Llarg de la Vida. Reptes i Propostes de Futur, i Congrés Internacional sobre Millora Educativa i Ciutadania Crítica: recursos estratègies i experiències, entre altres), nacionals (XVI Congreso Nacional i VII Iberoamericano de Pedagogía (SEP) i Cultura de Paz, Seguridad y Desarme, entre altres) i internacionals (Simpósio Internacional de Educação e Pedagogia “Paz e Cidadania Global”, Explorations in Peace & Conflict Research. Non Killing Education, etc.) tant de participant com de ponent.
Ha oferit a Espanya, Perú, Algèria, Itàlia, Mèxic i EUA cursos de formació, tallers i conferències sobre Educació, les metodologies actives i participatives i la Cultura de Pau.
Té distintes publicacions, un llibre i diferents articles nacionals com internacionals.

Telèfon

691445652